top of page

Uskyld

Den ko

   miske

Aktuel, politisk satire anno 2023
–og lidt fra tiden før dengang
den danske humor blev til hån.

Teater Birch Logo (Full White).png

INSTRUKTØR

Lars Knutzon

MANUSKRIPT

Flemming Jensen

MEDVIRKENDE

Flemming Jensen
Lars Fjeldmose

Slut januar og
sæsonen ud i 2023

VARIGHED

2x 45 minutter

Om

Han har været der hele tiden ... synes man måske.
Fra ­Nissebandens grødnisse, Lunte, til teaterets kyniske spindoktor plus alt det ind imellem – og nu: Revyerne, stand-up scenen, teatret og romanerne. Der er virkeligt tale om et menneske, der har brugt et helt liv på ikke at kunne bestemme sig.

Skuespiller, dramatiker, instruktør, forfatter og farfar. Hvordan blev det alt sammen til? Hvad skete der bag scenen? Teatrets ­road-movie på strejftog gennem den bredest mulige del af det ­danske ­kultur­landskab de sidste to snese år. Satiren og munterheden handler selvfølgelig om nutiden, men Jensen har altså en svaghed for anekdoterne om alle de gamle idioter fra dengang Teater blev stavet med stort T.

Få alle historierne – for så har I fået fingre i historien!

Flemming Jensen fortæller om alt det sjove og spændende og giver undervejs eksempler på viser, sange og monologer. Lige fra ”Ka’ du huske?” til ”Hov! Den dér er da helt nyskrevet!”

Nutid og datid er nødt til at smelte sammen for at gøre det hele meningsfuldt – og hvad vil vi egentlig helst ha’? En stjernestiv Per Hækkerup eller en ædru Støjberg?

SPILLEPERIODE

Flemming Jensen.jpeg

Medier & Anmeldelser

5 stars.png

CPHCULTURE

Book forestillingen

40 19 44 69

TELEFON

bottom of page